Att mötas …

av det här när du vänder hemåt på Luleå airport är väl mysigt?

Kategori | Onsdagstema | hemvända | hos Bildgatan
Tittar du i länkarna hos Onsdagstema kommer du att mötas av fler som vänder hemåt.

Insåg att jag har lite att lära mig av Beate – titta ner så ser du fantastiska saker. Denna och alla andra kramrutorna har jag aldrig sett tidigare och några gånger har jag stampat golvet på Luleå airport. Att jag också har svårt med namnet är en annan detalj som jag borde träna in mig på, Kallar det fortfarande för Kallax, men rätt har jag kommit varje gång. Nåja, förutom en gång då när jag körde lite för långt och insåg det alldeles för sent och vid ett annat tillfälle råkade jag svänga åt fel håll när jag skulle därifrån.  Tur att Luleå inte är större än vad det är och vägarna inte är några motorvägar omöjliga för en u-sväng.

Tycker att det är kul med de här små välkomsthälsningarna till alla som vänder hemåt, och annat löst folk. Idag var jag ute på flygplatsen för att möta upp son och flickvän som vände hemåt efter några spännande dagar i Amsterdam. Vädret hade varit toppen, kulturutbudet var stort, maten var bra .. Ja, inte var det mycket de kunde klaga på och de gjorde de inte heller.

Tur att jag också hade vänt hemåt under förmiddagen så att jag kunde möta upp dem och genom att för en gångs skull titta ner få syn på denna fina hälsning.

Ps. Det enda jag grämer mig över dagen är att jag inte stannade när jag åkte från stugan och fick se ett helt hav av svanar på havet, det var alldeles vitt -jag överdriver inte. Vet faktiskt inte varför jag inte stannade, det hade absolut inte varit något problem, där mellan öarna. Jag får ta den bilden nästa höst, eller så kanske de finns kvar om jag vänder åter senare i oktober.

7 svar på “Att mötas …”

  1. Den rutan var kul! Gillas :-) På Kallax – hupp, Luleå Airport – finns det mycket klurigheter. Så skönt att komma ”hem” när man varit på vift och mötas av dessa budskap – både på golv och väggar!

  2. Hos mig finns det sådana rutorna överallt men tyvärr är de tydligen bara synliga för mig för resten av familjen förstår inte varför jag vill kramas jämnt! :)

  3. Svar: 1. Nej då, jag fick titta ner här också, ett tidningsställ. Ok då. snett neråt alltså.
    2. En DAF är ju kult. Den hade liksom allt och inget. Å japp, en samlare och entusiast hostar säker upp ett bra belopp.

  4. Det gäller ju att upptäcka dem så man ställer sig rätt. Men jag tror att man har bara ögonen på dem man väntar på. Synd med svanarna men det kommer säkert fler tillfällen.Ha de gott. Kram. Anita

  5. Jamen, tackar för den länken:-) Kul att jag har inspirerat dig att titta ner:-) Dessa Kramrutor har jag aldrig sett men älskar dom. Roligt, annorlunda och riktigt kul!!! Man blir glad helt enkelt.
    Amsterdam är en av mina favo städer. Den har precis allt på en lagom yta att besöka även om man är på snabbvisit. Världens godaste mat och deras pommes frites… nej, nu börjar jag dregla igen;-)

Tycker om din kommentar