Fortsätter med tillbakablickar …

på månaden oktober och 4U har vatten som tema i veckan vilket gör att jag stannar kvar under samma dygn som i föregående inlägg, men förflyttar mig en kortare sträcka inåt landet. Här kan jag bjuda på ett riktigt levande vattenflöde men även på det stagnerade och riktigt fasta. Högst i bilden kan jag också skymta ett riktigt spegelblankt stilla.

Kategori | 4U2 fotoutmaning | vatten | hos Bildgatan
Mer vattniga bilder finner du i länkarna hos 4U2 fotoutmaning.

16 svar på “Fortsätter med tillbakablickar …”

 1. Kul att sitta här bekvämt tillbakalutad och får en spännande och intressant resa från dina trakter. Bilden är kanoooon och sätter igång min (konstiga) fantasi som du förstår: Vågorna i mitten påminner mig om två maner på två (uppenbarligen) hästar.

  PS. Tack för din kommentar hos Malla. Japp, det inlägget var helt otippat men Gud hur hon har genomskadat mig. Blev jätteglad över berömmet såklart, speciellt då jag inte hade föväntat mig att en ung tjej från Piteå skulle uppfatta mig så. DS

  1. Tack,det var som skrivet ovan när jag tränade mig lite på slutartider så därför får jag vara nöjd med resultatet även om det finns en del att önska.

  1. Tack Birgitta. Det här fotot tog jag för två år sedan och då hade jag ite riktigt kläm (inte till fullo) på det här med slutartiderna men hade börjat experimentera mer. Slutartiden var 1/15, däremot blev fokuseringen fel och jag fick inte omgivningen så klar som jag önskade. Förstod inte bättre. =) Bilden är beskuren en liten aning till vänster samt lite uppe. Varför? Jo, jag ville få bort gräs som störde det ”rena” samt ovan vill ja jämna till av samma anledning.

   Sedan en viktig detalj – jag hade inget stativ med mig vilket gör en hel del skillnad.

  1. Det gäller att böja sig ner och få ett annat perspektiv av det strömmande vattnet vid Edefors marknadsplats. Förstår dina frågetecken men det här året var det också ovanligt högt vatten.

Tycker om din kommentar