Riktiga fotomissar …

skulle nog de flesta kalla mina foton, förutom jag som kallar dem ljuskonst och var medveten om att vad jag gjorde när det knäpptes av, det skulle bli så här. Fast någon liten ändring skulle jag kanske göra i kamerainställningarna, men jobbar på det och någonstans måste även jag börja. Kanske att jag behöver börja om från början ännu många gånger.

[nggallery id=50]

Kategori | Fredagsfoto – missar | hos Bildgatan
Om du fortsätter till fredagsfoto och länkarna hittar du mer missar eller några som missat. Kanske du hittar några riktiga (skönhets) missar eller några fyrbenta söta små missar.

12 svar på “Riktiga fotomissar …”

  1. De er flotte – dine missar hehe… Jeg kender det ALT for godt og dem har jeg mange af – den slags som dine. Heldigvis er vi nu i en digital verden for ellers ville det blive meget dyrt at få billeder her.

    Håber du får en god weekend uden for mange missar

  2. Nu sitter jag ju på en skumpig buss med lilla mobilen men jag missar då inte att du har en ny underbar header. Eller så har du haft den ett tag och jag har missat den;-)
    Bilderna är rena konstverk och skulle kunna platsa i en av mina tidningar:-)
    Var också inne på fotomissar, men jag deletar dom alltid;-)

Tycker om din kommentar