7 svar på “Kommunikation …”

 1. Härlig bild :)

  Ja då vet jag vad du har för tema, jag har samma fast twentyten, är ute efter något annat tema liknande som inte uppdateras då jag uppgraderar wordpress, för då försvinner så mycket av ens egna inställningar.

  Hoppas att du har haft en trevlig kväll.

 2. Jag tycker nog det är mest envägskommunikation … Om ens det.

  Svar på din kommentar hos mig: I Cinque Terre verkar de måna om katterna, de hade mat för dem på vandringrlederna så man kunde fylla på i skålarna som också fanns där, och katterna verkade vara lite av maskotar för hela trakten.Vi såg väldigt få hundar, och inga lösa alls.

 3. Svar: Är ingen monokrom människa – så jag passar på och gör nå’t (helt) annat… tror jag.
  Har faktiskt bara kollat Sportspegeln så jag har ingen förståelse alls att alla dina närmaste kolla fotboll hela tiden;-)

 4. En väldigt vacker och varm bild.
  Nu lägger jag kanske i för mycket i din bild, men som du vet så måste jag alltid tolka saker och ting annorlunda…

Tycker om din kommentar