10 svar på “Gammalt möter nytt …”

 1. Förlåt, men jag roade mig lite skall jag erkänna! ;-)
  Jag frågade Sven, VAD är detta, VARFÖR har de gjort si och så… Man blir ju skadad, och han berättar ju gärna, så… Men som sagt, jag fick hjälp av Sven så du behöver INTE känna dig dum OM du nu gjorde det…
  Fast jag vet vad en isolator är osv, så jag kunde liiiite i alla fall, hehe. Men för en som Sven, så är din bild som porr! Eller NÄ, den är bättre!!! :-P
  Må kraften vara med dig!
  (Minns du från vilken film det var? ;-) )

  1. Ja, de där Svennarna är bra att ha, jag frågar min ibland, ganska ofta om jag ska vara ärlig och det ska jag ju. Så därför jämt och ständigt så vill jag ha ett svar på olika grejer som går utanför min kompetens, vilket är mycket.

   Aha, det är kanske sådana bilder man ska använda för att få igång dem. =)
   Det där med film minns jag inte men har självklart googlat och vet nu att det är från en film som jag aldrig har sett ”Stjärnornas krig”, därför inte konstigt att jag inte vet men … det finns ett men och det är att det ändå inte är någon ursäkt för jag hade mest troligt ändå inte kunnat.

  1. Snygg frånskiljare, javisst. =) Du vet ju nu mina kunskaper om detta och som jag svarade till Beate kan du se ovan.

   Bilden är tagen på ”min” ö i Norrbotten, på en ö nära Seskarö.

 2. SKITBRA!!! Vet inte varför, men din bild är den andra till temat som skulle kunna användas i ”mina” tidningar på jobbet. Konstigt det där;-)

  PS. Stort tack för din kommentar. Du vet du har samma effekt på mig, inte konstigt alls tycker jag;-) DS

  1. Tack och för någon vecka sedan hade du ju någon sådan bild i ”din” tidskrift, eller … det kanske var det som var fel inte el utan något helt annat. Kommer inte ihåg men det var i alla fall trådar i luften och stolpar som höll upp.

Tycker om din kommentar