Kanske inte valfritt …

men det är sanningen som den ser ut idag.

[nggallery id=52]

Kategori | 4U2 fotoutmaning | Valfritt | hos Bildgatan
Mer valfria bilder finner du i länkarna hos 4U2 fotoutmaning.

Fast … visst var det valfritt att välja bild och även om mina blommor ser en aning vissna ut så syns de ju fortfarande. Nu ska jag snart dra iväg till någonting annat som egentligen inte intesserar mig speciellt mycket men … med kameran intresserar det mesta mig.

10 svar på “Kanske inte valfritt …”

  1. Konstigt som jag är så gillar jag vissna och bruna rester av blommor bättre än ”nya” . De har mera karaktär och har levt ett liv.
    Undrar om du hamnar på Saabs flygmuseum eller någon bilutställning;-) Ska bli spännande att se sedan. Men trissen imorgon är ju kök så du hamnar kanske i ett restaurangkök. Med dig vet man aldrig;-)

    1. Jag ler stort åt din kommentar för du skulle bara veta hur rätt du har. Du får se i morgon och kanske lite ikväll om jag kommer på något värmande. =)

Tycker om din kommentar