Värme, hög temperatur, varm luft, hetta …

och så fortsätter det med fler ord som som är synonyma med det första – värme.

Idag besökte jag ett ställe som inte direkt förknippas med ordet värme – Flygvapenmuseet i Malmslätt. Bara namnet kan ge kalla kårar och mycket av det som finns där förknippas med ordet krig och ingen kan väl säga att det ordet är varmt och skönt.

Men …

Tre kronor är ett lag som gör mitt fosterlandshjärta riktigt varmt och ett av  de lag som jag brukar hålla koll på.

40 är en ganska hög temperatur i min kropp och då skulle inte jag har klarat av dagens rundtur. Det händer även ibland att jag eldar ”lite” för mycket i stugan och temperaturen nästan nått till 40 strecket, brukar försvara mig med att – det är ju så mysigt med brasa.

Skulle jag råkas hamna i den här skottgluggen tror jag att det blir hett mer än om öronen.

Och i den här stridshettan vill jag inte ens att min värsta fiende (om jag har någon) någonsin skall hamna.

[nggallery id=53]

Kategori | Lördagsmixen –Värme med synonymer | hos Bildgatan
Fler värmande inlägg hittar du om du följer länken till –Shannara’s lördagsmix 

Om någon tycker att mitt bidrag är riktigt långsökt så kan jag ju bara skriva – vad gör man inte för ett tema och jag har verkligen fått tänka och använda hjärncellerna idag, tills de var riktigt överhettade.

6 svar på “Värme, hög temperatur, varm luft, hetta …”

  1. Där satt den! Du fick det väldigt hett om öronen (och hjärnan) idag ser jag. Toppen bidrag iaf och både varmt och hett.
    Japp, jag var nära där, eller rättare sagt, det var muséet jag tänkte på. Hamnade där av rent misstag en gång, då jag kört fel. Å då passade jg på att både ta en fika och kolla muséet. Trodde det var Saabs ”egendom”. Vet inte varför;-)

    1. Du ser jag fick till det trots att jag inte trodde det när jag kom hem. En hel del SAAB finns det ju där. I morgondagens triss blir du kanske lite förvånad över vad man kan hitta på ett flygvapenmuseum.

    1. Det var annan värme också, jag svettades ett tag med alldeles för varm kappa på mig. =) Det gäller att gå utan för ramarna som det pratas så mycket om. =)

Tycker om din kommentar