Omtänksamma kvinnor …

Ett nygift par checkar in på hotell på bröllopsnatten. Morgonen därpå, när de skulle göra sig i ordning så råkar mannen skära sig när han rakade sig. Han blev lite stressad och torkade av sig på lakanet i sängen på väg ut från rummet och gick sen ner för att checka ut.

Ägaren till hotellet upptäckte blodet och sa att det är ju otroligt att det finns sådana fina kvinnor som bevarar sin oskuld till bröllopsnatten. Därför kommer vi bjuda på en svit här, när ni firar ert guldbröllop.

Paret kämpade på och höll ihop i 50 år. Mycket riktigt så åkte paret tillbaka till hotellet och fick den finaste sviten.
Morgonen därpå, när de skulle checka ut, så snöt sig frun ordentligt i lakanet.
Mannen frågade undrande vad hon höll på med.
– Älskling, för 50 år sen så räddade du min heder, nu har jag räddat din.

14 svar på “Omtänksamma kvinnor …”

    1. Jag har uppgraderat ett annat program i min dator idag och än så långe fungerar det, CS5 är bra men mycket återstår att lära sig.

    1. Förhoppningsvis inte och jag hoppas verkligen att allt kommer att gå bra och ni och hela övriga familjen snart kan få ett fortsatt bra liv även om en sorg alltid finns där och framförallt saknaden.

    1. Han är utbildad men jobbar inte med det idag, bara för husbehov. Inte så tokigt med det heller, ingen kvinna säger nej till det. =)

      Konditor låter gott men ack så farligt så ta det varligt. =)

Tycker om din kommentar