Fortsätter lite slött …

med att skriva några rader. I morgon är jag återigen resande på räls och i luften mot norr, efter drygt två veckor nere i Linköping.

En sak har jag konstaterat att min lilla resväska som jag vägrat att byta ut mot någon större, har tyckt att jag varit så bra på att planera och att inte packa ner för mycket. Den här gången tog sambo däremot den riktigt stora väskan trots att jag protesterade från början men insåg redan vid den packningen att det inte skulle fungera utan.

Ikväll har vi alltså packat för hemresa och det borde varit ganska ”tomt” i den stora efter att vi tömt allt det goda vi hade med oss – trodde ni på det?

Nu var det inte riktigt så och vi har packat och vi har packat och sedan har vi sugit och vi har sugit … med dammsugare efter att vi insett att det blev nödvändigt att låna en ”packpåse”, vet inte vad de heter. Och nu har vi lyckats att stänga väskorna, har inte vägt dem.

Något nytt för mig blir i alla fall att jag kommer att ha dubbla väskor för min kamera – kameraväskan passar perfekt i kylväskan som jag hade med mig ner. =)

En sak är säker … och det är att jag tänker åka och köpa en ny stor resväska när jag kommer hem, så att vi har två stora.

Ps. Om någon ser skor, klädesplagg eller någonting annat som ser ut att vara malplacerat någonstan – kan vara någon av våra väskor som sprängts i luften.

2 svar på “Fortsätter lite slött …”

Tycker om din kommentar