Apropå fyrbenta vänner …

så borde jag verkligen ha valt något annat än det jag har gjort med tanke på att min svåger idag verkligen går i en ålder då han inte längre kan påstå att han inte är en mogen man. Nu är inte han fyrbent och är garanterat inte lika ofta på alla fyra som jag, trots att han och hans kamera också ofta är ett. Däremot har han en fyrbent kompis som jag kanske borde ha lagt upp här. Tyvärr finns inte så många foton och de jag har existerar redan någonstans bland alla mina tidigare inlägg, visst några variationer av när han tuggar i sig dagens mus men … ja, nu förstår nog någon att det inte kändes bra att gratulera honom med ett foto när hans fyrbenta kamrat ligger på alla fyra och tuggar i sig en annan med fyra ben.

På  alla fyra och jag? Det kändes ganska förutsägbart och inte speciellt spännande men det får bli så -djur på alla fyra i fokus. Huvudet är inte alltid alert och kreativiteten snurrar inte så att jag kunde komma på något mer intressant, så därför blir det som det blir -och jag har ju oftast många serier som fortfarande är helt opublicerade även om både hunden och fåren kan kännas bekanta för någon, men inte dessa bilder.

Inget är som väntans tider för både den två- och fyrbente. Som rekryterare vill man inte att sin egen lärjunge ska misslyckas.

Tur var att väntan inte blev för lång och vi är igång med anställningstestet

Om vi provar att springa till vänster kan vi lura aspiranten då

Känns inte riktigt som att vi lyckades

Det här gick ju riktigt bra – är jag godkänd som vallhund nu, får jag den där anställningen som arbetsledare?

Vi kanske inte lyckades till fullo att luras, men vi gör oss i alla fall bra på bild och med honom som chef får vi nog en ganska dräglig tillvaro. Verkar kunna se helheten och förutsäga vad som är på gång.

Kategori | Lördagsmixen –på alla fyra | hos Bildgatan
Fler som som befinner sig på alla fyra hittar du om du följer länken till –Shannara’s lördagsmix 

[nggallery id=54]

Nu är jag själv ofta på alla fyra men för det första kan jag inte tänka mig det som ett foto för publicering och sedan har jag aldrig tänkt ta ett sådant foto, måste ju ha två kameror med mig eftersom dessa händelser alltid sker med en kamera framför ögat. Låter alldeles för invecklat och jag kan ju inte be någon annan ta fotot för då … är det ju inte jag som har fotat och det är väl vitsen med alla fototeman.

10 svar på “Apropå fyrbenta vänner …”

  1. Vilken rolig story du gjorde runt bilderna. Riktigt bra Margareta, så du var på humöret iaf;-)
    Det hade iofs varit kul att se dig på alla fyra – undrar varför du hamnar i det läget så ofta;-) – men fåren och wallhunden får duga så länge;-)

    1. Kul att den roade, kände mig inte lika kul när jag funderade. Varför jag ofta hamnar på alla fyra? Fråga kameran och objekten jag hittar. =)

Tycker om din kommentar