Jaha, då var jag här igen …

efter några dagars uppehåll. Varken frivilligt eller ofrivilligt, har bara ”glömt” att jag har något som heter blogg och trots det har mina dagar fyllts av både dator och lite annat smått och gott.

I helgen var vi en snabbis ut till ön och kollade in både läget och lagret, vilket resulterade i att kyl och frys tömdes från diverse delikatesser samt även lite mindre delikata saker. Konstigt att en del produkter har en förmåga att föröka sig till något helt annat än vad det en gång tillverkades till. Visste ni att även en öl kan bli gammal? Visst en färskvara, men så fort.

I går var jag på teater (det var inte igår) och såg ”Evigt ung” av Norrbottensteatern och skulle jag nu vara recensent skulle det bli tio av tio bildgator här i min lilla blogg. Skrattet och musiken flödade samtidigt som en kuslig mycket aktuell sanning förhoppningsvis öppnar ögonen på många fler än mig. Kan läsa att de har spelat för slutsålda hus i Berlin, Hamburg, Oslo, Köpenhamn, Karlstad och senast på Uppsala Stadsteater.

Lite korta musikprover från föreställningen.

Sedan har jag också bänkat mig framför TVn och tittat på programmet ”Halv åtta hos mig” när det var dags för matlagning från Luleå och finalen ikväll ska jag självklart inte missa. Extra kul var det när en kompis till yngsta sonen medverkade och även om jag missade just det avsnittet igår så har jag ändå kunnat se det tack vare TV4play (du kan se avsnittet via länken) och fått le en hel del åt den mysiga grabben. I kväll blir det visst lite imitationer av samma grabb, förhandsviskat till mig. =)

Fick också höra att den andra manliga medverkande var en jaktkamrat till pojkarnas far och kvinnan som deltar i kväll visade sig vara samma kvinna som inför morgondagen har skapat ett uppdrag till alla oss som gillar att fotografera, och alla andra hugade. I morgon är det ju 111111 och även då kommer klockan att slå 11:11. Uppdraget är alltså att ta ett foto 111111 klockan 11:11. Enda kruxet för mig – måste komma ihåg, måste komma ihåg, måste … Kanske bäst att jag går ut på en promenad, är jag hemma är risken att jag -glömmer, glömmer, glö ….

Du som finns på Facebook och är intresserad av att vara med – besök den här sidan ”One moment” och välj att delta (och gilla).

Ps. Är Luleå en riktig småstad eller är det bara litet?

Förresten – Idag blev vi med en bil mindre – nu blir det inga snabba lata svängar med bil till stan eller överhuvudtaget någonstans – den är död, helt död. Om jag inte fortsätter att åka bakom, sk. snålskjuts med bogserlina.

4 svar på “Jaha, då var jag här igen …”

 1. Själv kommer jag att befinna mig i klassrummet tillsammans med 14 elever. Vi kommer att ha No och jag misstänker att ett fotograferande kommar att leda till vissa frågor. Så jag får nog avstå…

  1. Hade du haft elvaåringar hade det varit en liten extra kick att ta ett foto, såg något sådant bland bilderna i uppdraget. Men förstår dig.

 2. Hur man glömma bloggen förstår jag inte alls;-) Å vad du har blivit ”kulturell” – först en dikt i föregående inlägg och nu teaterbesök. Kul att du tyckte om föreställningen!
  Det är nog inte Luleå som är liten utan världen är det – eller jo, Sverige då. På något konstigt sätt verkar alla känna känna någon som känner någon som… man sedan antingen ser på tv eller träffar på en flygplats i Dubai. Ganska kul, fast man ska komma ihåg att aldrig prata skit om någon…
  Om du vill komma ihåg morgondagens fotouppdrag så skulle jag ställa väckarklockan om jag vore dig!!! ;-)

  1. Allt det där har du rätt i och helt sant är det väl inte att jag glömde, utan mer att jag helt enkelt har hoppat över både blogg och FB. =)

   Väckarklockan tror jag inte jag behöver =) däremot så hinner jag börja med en massa och så försvinner det jag tänkt att jag skulle komma ihåg.

Tycker om din kommentar