En blomsterhälsning …

till alla underbara pappor och alla andra härliga, häftiga och sköna människor här någonstans ute i cyberrymden.

Själv har varken jag eller sambo någon fysiskt närvarande far men vi får sända våra varma tankar till dem där och var de än befinner sig – i vårt minne välbevarat med kärlek.

12 svar på “En blomsterhälsning …”

 1. Suveränt vacker bild, nästan ett kvinnligt bidrag till trissen tycker jag! Eller säg som så: är ju kvinna med lite extra manliga hormoner, så jag får väl ta en tulpan åtminstone;-)

  1. =) Det var bra ord med tanke på våra bådas manliga drag, fast på olika sätt. =)

   Du kan få hela buketten – det får alla oavsett fysiskt kön.

 2. Vacker bild. Våra respektive fäder är inte i livet heller, vi tänker på dem med värme och saknad men behöver ingen speciell dag för det, och firar inte det hemma heller även om min man är ju förstås far också.

  1. Nej vi behöver inte någon speciell dag men när den nu finns så … ja, jag brukade vara noga med det på den tiden när jag var gift med pojkarnas far. Nu får de klara av det där själv, även om jag brukar slänga iväg en blänkare.

   Min sambo är inte far, inte vad han vet i alla fall. =) . Däremot får han gärna agera far ibland.

  1. Ja och nu när man kommit upp i en viss ålder (=)) så är det många gånger till det förflutna och de personerna som funnits nära en tidigare. Nu har jag ju turen att ha en mamma som är underbar och förhoppningsvis kommer att finnas med mig länge länge.

  1. Detta ursprungsfoto har jag gjort mycket av och den passar så bra till vissa händelser i livet beroende på vad jag för med bilden.

Tycker om din kommentar