Metallvila …

är det absolut dags för när det gäller det här fordonet.

Bildgatan funderar …

Kategori | 4U2 fotoutmaning | metall | hos Bildgatan
Fler metaller hittar du i länkarna hos 4U2 fotoutmaning.

Efter två dagars nederbörd och en sambo som påstår att det kommit nästan en halvmeter idag,så kanske ni förstår att min egen inte kommer att plockas fram på många månader. Gjorde det enkelt för mig, valde den röda i metall som hänger på väggen i mitt kontor och plockade fram lite vadd, lade allt på ljusbordet och vips fick jag lite vinter även inomhus. Har ingen tanke på att vistas utomhus idag, förutom att jag senare ska iväg på en middag och dit har jag skjuts – inte på cykel, metallen behöver vila (och skyddas).

Fast … det gör inte så mycket när temperaturen inte har sjunkit till fjolårets stadiga, den där kalla som vi verkade prenumerera på från november till långt in på vårvintern.

16 svar på “Metallvila …”

  1. Den är läcker (tycker jag) och sedan är det egentligen sambo från hans tid, när de ibland lekte på universitetet. =)

 1. Är totalt förtjust i den cykeln. Tror att du visade den förut… för längesedan.
  Nu förstår jag iofs inte varför du vill ha fejksnö också inomhus, men vad gör man inte för ett fototema.
  En halvmeter låter hemskt, men åtminstone kom den ca 2 månader senare än ifjol. Här är det forfarande barmark, vilket jag tackar ödmjukast för. Det blåser ganska hårt så alla snömoln tar en annan riktning;-)

  1. Ja, den cykeln har nog varit med på en del bilder -lätt att plocka ner från väggen framför mig när jag behöver ett foto. =)

   Jag förstår att du inte förstår men den här snön är varm, go och mjuk -och jag kan plocka bort den när jag vill, är redan gjort.

Tycker om din kommentar