Blomtraditionen till alla hans underbara kvinnor …

bröts inte heller detta år och min blomgrupp är bara så ljuvlig. Jag skrev det nog i fjol men det tål att upprepas, -Varje år på julafton åker sambo i väg tidigt på morgonen för att köpa blommor till sina fantastiska kvinnor. Lik tidigare år finns det inslag av rött … kärlekens färg eller råkas det bara bli så för att det är jul.

Kategori | 4U2 fotoutmaning | Valfritt med inslag av rött | hos Bildgatan
Fler abstrakta bilder kommer du att hitta i länkarna hos 4U2 fotoutmaning.

Juldagen idag och uppe långt före tuppen, om han överlevt julen, och kunde konstatera att det var tyst i hela huset -ja jag tror i hela Luleå. Den här dagen är nog en av årets tystaste, förutom de som står och hänger på låset för alla julreor som startar tidigt på morgonen.

Ett lugn dag samtidigt som det är mycket rusch och galej – dagen spenderas på butiker för att göra klippet och sedan på kvällen gå på lokal. Alla hemvändare och annat löst folk som ska träffas och trivas tillsammans. Jag tror att jag hade fel i tanken (hur jag kunde ha det) det är nog på annandagen och nyårsdagen som den totala tystnaden och dvalan inträffar.

En god fortsättning önskar jag i alla fall till dig och alla andra.

18 svar på “Blomtraditionen till alla hans underbara kvinnor …”

 1. En god fortsättning till dig också! Kul tradition med en bukett rosor till dig (utgår ifrån att rosorna var till dig;-)) varje julafton.
  Men sedan undrar jag om du inte blandar ihop dagarna lite, vilket ju är förståeligt. Juldagen – idag alltså – är allt stängt, åtminstone i nollåtta. Imorgon startar rean och jag ligger i startgroporna.
  Tyst var det häromkring idag (också)… tills vi tog en lång promis i Solna. Där var det inte lugnt längre: hundratals andra flanörer som irrande/joggade/gick omkring i den leriga geggan och njöt av solen och hela sex plusgader. Vi tillhörde den gående delen om du undrar;-)
  Kollade in den nya fotbollsarenan som de håller på att bygga. Den är visserligen gigantisk men jag blev lite besviken ändå. Åsså hade vi med oss skinkmackor och en termos med thé som värsta lantisar, jag vet. Men som sagt i nollåtta är allt stängt idag;-)

  1. Visst var rosorna till mig och även de andra blommorna i julgruppen. Nej, jag blandar inteihop här började rean på juldagen. Önskade det var somi Sthlm, en dag utan öppet i butikerna vore väl ganska skönt speciellt för de anställda.

   Jag tycker ni verkar ha haft en superdag och även om du kände dig som den värsta lantis så tyckte jag det lät helt perfekt, det brukar vi vara lite då och då – lantisar alltså. =)

Tycker om din kommentar