Jag är nog helt galen …

varje nyår samt en aning tidsoptimist. Men … jag har återigen anmält mig som deltagare i 365 +1 foton 2012 och nu heter året alltså 2012 och jag har redan kavlat upp ärmarna eller mer precis satt in ett nyladdat batteri i kameran.

Ja, jag vet att jag varit med både 2009 och 2010 och misslyckats totalt med att slutföra projektet, men … heter det inte tredje gången gillt?

Nu gör jag i alla fall ett nytt försök och lyckas jag inte i år så lovar jag alla att det är absolut sista gången jag försöker. Vad är då bra med ett sådant tema kan ju någon fråga sig, även jag. Ja, för mig känns det som att jag alltid kan hitta något som passar och med min konstiga hjärna borde ju inte det vara något problem. Kollade lite snabbt och tyckte att många av alla teman kunde passa mig. Temalistan hittar du här- temalista för 2012.

Jag tänkte faktiskt köra igång redan under kvällen eftersom kameran även denna förmiddag fått vara igång några minuter i närområdet och jag tror till och med att det kan vara samma motiv som varit objekt som under gårdagen -har med andra ord inte gått så långt från yttertrappan och idag är det faktiskt förståeligt. Snön kom först och sedan kom regnet. Men nu … kör jag. Håll gärna tummarna (hela året) för att min kreativitet och lust ska klara av detta 2012.

Direktlänken hos mig 365 + 1 foton 2012

Om du klickar på loggan så hamnar du direkt hos 365 + 1 foton 2012

4 svar på “Jag är nog helt galen …”

  1. Du vet Margareta: jag var inne på samma idé alltså att följa 365 temat. Jag menar det är ju hur ”lätt” som helst – ifall man har bloggtorka till exempel, man behöver inte ens skriva en text och man har ett tema serverat på fat. Å ett inlägg/dag bör man ju klara av om man inte befinner sig i ett wifi-befriat land vill säga. Utmaningen kräver disciplin och temavalet är både ambitiöst och roligt. Tror jag skulle kunna klara alla utan ”björnbär” och ”vallmo” … typ.
    Japp, du gör helt rätt, kör hårt och jag håller verkligen tummarna för dig. Håll nyårslöftet den här gången, du klarar det!!!

    1. Jag tycker verkligen också att du ska köra – temat alltså. Det är det där med bloggtorka jag också tänker på och när det inte finns något tema som passar eller att det är fel dag. =) Tack för att du håller tummarna och jag ska verkligen försöka.

Tycker om din kommentar