Frostigt …

är det eller kanske var, för nu eller i alla fall tidigare på eftermiddagen öste regnet ner efter att solen lyst under förmiddagen – ett riktigt aprilväder i januari. Därför gäller det att passa på de korta stunderna. Men lite frostig sten har jag åtminstone hunnit få fram – gissa var?

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Sten – 288 | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Ja, självklart på tomten och Beate varnade mig skarpt för att få för mycket motion och jag gör verkligen allt för att inte utsätta mig för sådana hälsorisker för tillfället. Sedan kommenterade Eva med att det verkar som att jag ska klara temat -undra just varför hon trodde det? =) Fortsätter jag i denna takt så har jag garanterat klarat av allt innan första kvartalet är till ända.

11 svar på “Frostigt …”

  1. Visst är det vackert, var vackert för nu är det ingen frost kvar för nu har både blåst och regn sett till att allt försvunnit.

 1. Glömde ju säga: det var soligt här på morgonen enligt maken, jag sov till kl 10:18. Vid 12 blev det strålande solsken med blåst å nu regnar det. Trodde att blåst var till för att blåsa bort molnen;-)

 2. Hahaha!!! Tänk om du halkat på dessa stenar;-) Bilden är ljuvlig och påminner mig om dessa äkta tvättsvampar man köper utomlands, men även här hemma. Du vet vilka jag menar, va;-)
  Kul att du ”producerar” så här flitigt och har ju skoj med det. Men jag ”varnar” dig: om du gör 100+ inlägg/dag, förvänta dig inte min kommentar till alla. Det går an nu när jag har semester, men tänk att jag börjar jobba igen på måndag;-)

  PS. 1 000 tack för länken tjejen:-) DS

  1. Nu kan jag inte halka på dem eftersom jag inte går på dem. =) Men … jag kan ju halka på annat. Tror att jag vet vad du menar men är inte säker. Okej, jag ska inte producera 100 inlägg/dag och då hade jag ju bara haft drygt tre dagar på mig. =)

   Måste ju länka till dem som ser och förstår det här med motion. =)

Tycker om din kommentar