Inte min häck …

utan en annan som finns inom de där metrarna jag skrivit om tidigare och längre har jag inte kommit med fotandet under 2012.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Häck – valfritt | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Allt kom av sig och därför får jag nu titta tillbaka några dagar och använda mig lite av det jag hann fota nere i Linköping  under förra veckan. Däremot har jag och en vän varit på fotoklubb ikväll. Både hon och jag har under en tid känt att vi behöver lite inspiration och jag tror att vi kan få det här. Att träffa andra människor med samma intresse för fotografering kan vara kul och lärorikt, förhoppningsvis. Nu ger jag det en chans och kanske att det kan komma något gott ur det och bilderna börjar ”spruta” fram – även under den tid jag normalt brukar gå i dvala. Vi ökade åtminstone dagens kvinnliga deltagande med 200 %.

Nu är jag alltså hemma i Luleå igen och imorgon är det åter dags att ställa klockan på 06:00. Det gör jag i och för sig varje morgon men den här gången måste jag stiga upp när den ringer. Kan berätta att jag fick en riktig köldchock när jag kom ut på kvällen. Var så länge sedan jag kände behov av att kolla temperaturen så jag visste ju inte … att den visade på -18,9. Men nu är jag förberedd så kläderna kommer att packas på ordentligt i morgon, vill inte frysa om häcken. Blir kanske till att ta hjälp av det kommunala bolaget. Fast, det är ju en riktig väckarklocka i sig att promenera med de gradtalet.

15 svar på “Inte min häck …”

  1. Gym -har provat ett otal gånger och senaste tyckte jag det var ganska kul men var tvungen att sluta pga av mitt hjärtfel, kan inte ge mindre än 100 % och löpbandet som jag gillade kan jag ju göra utomhus. Tack för att du tänker på mig. Jag tänker på andra som har det betydligt jobbigare och att inte vara nära även om jag inte tillför något.

 1. Här matas det på med nya teman, och den där häcken var ju intressant…
  lite frostnupen allt, men om du bor uppe i Luleå så kan jag förstå att det är frost på en och annan häck.
  Men kölden får vi säkert behålla ett tag….
  kul med fotokurs d måste jag ta å snoka fram också…

  Hoppas du kom ur sängen i morse…Tjingelingen.

  1. Ligger ju redan lite efter men det ska bli bättring och då kommer ketchupeffekten tillbaka. Häcken finns inte i Luleå utan den fotade jag i Linköping förra veckan.

 2. Om det hade varit din häck så hade jag börjat undra…
  Kul med fotoklubb, bra tajming också så att du kan skingra tankarna.
  Din temperatur kan liknas med tortyr, ungefär som jag skrev igår, sedan har man ju olika smärttrösklar;-)
  Lycka till med jobbet idag, du lär nog vara vaken när du är framme;-)

  1. Lite taggig kan jag kanske vara ibland, men vet tror inte att min häck liknar denna. =) Det ger ju alltid lite inspiration att träffa likasinnade. VIsst harvi olika smärttrösklar och faktiskt tyckte jag itne att det var så kall när jag gick hem idag, gick och gick tog bussen men var ju ute medan jag väntade. =)

Tycker om din kommentar