Ingen trevlig symbol …

att träffa på i trafiken och en symbol som vi alla absolut vill slippa.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Symbol – 303 | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Sådana här symboler vill jag absolut slippa – men det är ju tur att de finns och att vi förstår dem.

7 svar på “Ingen trevlig symbol …”

 1. Så flitig du varit med 366-bilderna. Tycker det är lite svåra teman men det kanske mer har med inspirationen att göra.
  Känns som min förkylning tar sin tredje vända nu – fy! Ingen lust till något – inte ens solen hjälpte idag.
  Ha det gott – kram

  1. Jag kör hårt på det just nu men ska även försöka hinna med något annat. Väntar på ditt för tillfället. =)

   Inspirationen är A och O vad gäller både blogg och fotande, åtminstone för mig. Har du tillråga på allt fått en förkylning är allt förlåtet. =)

 2. Förstår att du har rejäla bloggabstinensbesvär efter besöket i Linköping – eller så är det bloggdiarré;-)
  Alla dina ”dagens” är ovanliga bilder att hitta på din blogg. Skitroligt faktiskt. Så 365 photos är faktiskt riktigt bra om man vill upptäcka omvärlden på ett bredare sett.

  PS. Tidningen är absolut kanooooon. Slog civ. ing kollegan idag i Ordpysslet. Kändes såååååå skönt att tvåla till honom. Gillar även formatet på tidningen. Älskar allt i den. Å nyordslistan – ja, bäst att hänga på innan det är för sent;-) DS

  1. Inte abstinens men däremot så satte jag mig ner en stund och det ena gav det andra. Tänkte faktiskt på det när jag lade upp ett efter ett ”konstigt” foto.

   Vad kul att du gillar tidningen. Formatet lockar mig också och som du märkt köper jag en del tidningar i de formatet, men nu tycker jag också att de är bra. =)

 3. Tydlig symbol. Och visst är det bra att de finns … men det verkar inte som om alla förstår den? En del kös om tokar o galningar förbi en sådan i alla fall :/

  1. Det har du rätt i och när man åker en längre sträcka med bilen är det mycket man får skaka på huvudet åt. En del verkar tycka det är viktiga med en halvtimmes tidigare hemkomst (om det rör sig ens om så mycket) än vad de är om sitt och andras liv.

Tycker om din kommentar