Kul skylt, eller …

bara en vanlig tråkig vägkrog? Misstänker det senare men gillade skyltningen när vi passerade strax utanför Linköping.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Skylt – 267 | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Självklart går det inte att publicera skyltar och inte lägga upp nedanstående … man kan ju inte passera gå utan att passera gå eller hur det nu brukar stå i Monopol.

Många skyltar passerades och jag fotade under vår resa hem. Och som vår gode vän vid Höga kusten sa, – Om någon tänker resa mellan Li och Lu så behöver de ingen GPS, utan bara låna en mapp med Margaretas foton. =)

Hade vi åkt i höger körfält och följt skyltningen hade jag kanske hamnat på ett ställe som jag läst en hel del om, både om dess centrum och andra tankar om vad som sker i närheten. Idag har jag också sett min första snögubbe för året från den här platsen, och ingen liten en – 2,30. Att sedan en rolig och samtidigt omtänksam bloggvän bor där, gör ju inte saken sämre. Funderar nu – Beate känner du igen platsen? =)

Ps. Himlen och väderleken såg absolut inte ut som på bilderna den dagen (i lördags) men ville hjälpa till lite och även ge Beate lite glädje med en blå himmel mot Täby. =)

Nej… så här såg lördagens bilresa ut i verkligheten.

3 svar på “Kul skylt, eller …”

  1. :-) Japp men du blåste ju förbi. Å du blåste förbi mitt favo shopping centrum också – Stinsen – just vid Häggvik.
    1 000 tack för den (oförtjänade) länken.

    PS: KRAM. DS

    1. Det går inte att göra något annat än blåsa förbi när man är i Sthlm, stressade och fokuserade … stockholmarna. =) Aha, det där bakom dimman.

      Ingen länk är väl oförtjänt och inte alltid tävlingar som gäller.

Tycker om din kommentar