Ordning och reda …

är både A och O på en av Sveriges viktigaste utbildningsplatser, som jag ser det.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Ordning och reda – 208 | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Igår var jag på ett studiebesök ute på Sandö hos Räddningsverket (numera myndigheten för samhällsskydd och beredskap) med sambo och vår gode vän som visade oss runt på sin arbetsplats och berättade en del om verksamheten. Där ute finns bland annat en eftergymnasial utbildning för de som vill bli brandmän. Det var deras gym som besöktes igår. Kanske någon nu förstår varför jag inte skulle ha något mot ett träningspass där, en helt vanlig vardag. Men … jag skulle kunna nöja mig med att springa runt som fotograf, lite svettdofter skulle nog kunna tålas.

För att återgå till ämnet så rådde det inga tvivel om att just ordning och reda är högprioriterat. Fotade ganska mycket under gårdagen som gör att jag nu har chansen att hinna i kapp alla de där dagarna som inte blev något.

3 svar på “Ordning och reda …”

  1. Nu förstår jag. Jag hänger nog gärna med nästa gång:-) Vilket roligt jobb (eller är det bara ett besök) du verkar ha just nu. Avis – moi. Säger bara brandmän mmmmmmhhhhhh;-)

Tycker om din kommentar