Inte blir det bättre …

med framkomligheten …

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Svåråtkomligt – 299 | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

När några utsätter både sig själv och framförallt andra för livsfara ute i vinterväglaget. Att bilföraren framför inte har mycket innanför pannbenet (om h*n numera har kvar något pannben) kan ju vem som helst räkna ut. Personen vid ratten körde slalom, bokstavligt talat, mellan både oss på väg åt samma håll och de mötande trafikanterna.  Man skulle nästan kunna fundera om h*n fått ett riktigt akut larm och var på utryckning (se föregående inlägg) med tanke på hur bilen såg ut. Men det förlåter ju inte vansinneskörningen och när personen drog om i kurvan med en mötande lastbil klarade inte ens jag av att fokusera och fota.

Ett svar på “Inte blir det bättre …”

Tycker om din kommentar