Mitt i vintersverige ….

ser det ut ungefär så här just nu.

Kategori | Lördagsmixen – vintersverige | hos Bildgatan
Fler som befinner sig i sitt eget vintersverige hittar du om du följer länken till –Shannara’s lördagsmix.

Kanske inte riktigt mitt i (längs kusten) men någonstans i trakterna befann jag mig förra helgen (jag klänger mig fast där) och då såg det ut så här. Tror inte att förändringen är särskilt stor sedan dess, kanske mer snö men absolut inte mindre.

Ps. Som du ser på stolpen så är jag inte riktigt mitt i – men nästan.

9 svar på “Mitt i vintersverige ….”

 1. Snö i lagom mängd – och vinterdagar med sol och blå himmel – det är härligt. Fast inte i flera månader….
  Det sägs ju att vi fått vinterns halva snömängd nu. Vill inte ha lika mycket till. Det räcker nu!!!
  Visst är det skoj att sitta med kameran skjutklar på bilresorna – det dyker upp spännande motiv då och då – och då gäller det att vara beredd :-)

  1. Halva snömängden Nej nu räcker det och jag ska inte klaga om det håller sig vid det. Resorna kan ge mycket kul om kameran är klar.

 2. Vilken läcker bild, även om jag inte är någon snöälskare gillar jag bilder på översnöade byggnader och träd så länge jag själv slipper skotta;-))))
  Ha en skön vecka;-)

 3. Hur kommer det sig att landskapsbilder på orter med några få hus och en massa snö alltid gör mig deprimerade;-) Sedan kan jag ju tycka tt det här är ett perfekt bidrag till Shannara’s Mix och att stolpen är rak… men det är ju en annan sak;-)

  1. Det kanske beror på att du blir rädd att du inte skulle hitta hem om du befann dig där mitt i. =) Än hur mycket du ropade kanske ingen annan än ekot skulle höra dig.

   Trots en del likheter så är vi väldigt olika. Jag får ett lugn och en ro när jag kommer till tysta platser – men inte utan att veta att jag har min kamera, min dator och telefon inom räckhåll. =)

Tycker om din kommentar