Street art, ,,,

eller vägkonst på svenska. Nu förknippas väl inte ordet med den bild som jag tänker använda i temat men blir den tolkning jag väljer. Tycker att den här bilden blivit konst på vägen, alltså vägkonst.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Street art – 293 | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Att sitta i bilen och fota med en hastighet på i snitt kanske 100 km/timmen, beroende på väglag och plats gör ju att det inte finns mycket tid för inställningar och några försök att kunna hålla kameran stilla är absolut inte att tänka på. I mörker är det ännu viktigare. Därför blir kvalitén på bilderna inte godkända hos ett proffs men jag däremot är mycket nöjd med en del av mina foton under förra helgens bilresa mellan Li och Lu.

Jag skulle ha kunnat redigera och göra bilden ännu mer konstnärlig men ville inte eftersom jag tycker bilden i sig är riktigt läcker, har några till. Det enda jag har gjort är att minska exponeringen för att få en klarare svärta i bilden, helt enkelt en renare bild. Tyvärr hade jag ställt in ISO på automatiskt, vilket också gjorde att bilden tappat en del i kvalité.

Efter en dryg vecka har jag alltså fortfarande kvar en massa foton från förra helgens resa och många finns det kvar. Även den här bilden är från Höga kusten och tillfället när vi i mörkret närmar oss högakustenbron för att ta en paus över natten och besöka vår vän bara någon kilometer därifrån..

Att resa är något jag överhuvudtaget inte tycker är kul,oavsett om det handlar om bil, flyg, tåg eller något annat färdmedel. Som ett litet barn är jag, vill ha sysselsättning och vad är då det bästa för mig? Rätt gissat – kameran.

8 svar på “Street art, ,,,”

 1. Med den bilden släppen min depression… äntligen;-) Älskar bilden och hoppas du lägger upp fler av samma sort:-)))) Den är inte bara läcker den är kanoooon!!!
  Undrar vilka bilder du skulle lägga upp under en resa melan Li och LU om resan skedde under våren/sommaren. Skulle bli spännande att få reda på!
  Kram på dig nu och natti natti…

  1. Vad härligt, blev en aning orolig och speciellt om det skulle vara mitt fel. =) Vi ska åka ner till Höga kusten i vår och då får jag se vad som sker.

 2. Absolut konstverk på vägen. Snyggt assymetriskt.

  Ps. Var försiktig bara om du ska hantera kameran när du kör bil. Bäst att bara fota från passagerarsätet. ;)

  1. Jag kör inte samtidigt som jag fotar, har självklart chaufför -därför saknas en del av vår resa på bild. =)

Tycker om din kommentar