30 svar på “Vilken färg ser du?”

  1. Visst är det oftast så och sitter just nu inkurad i en skönt grön pläd och håller värmen – men det behöver knappast du.

  1. Efter första titten så är det kanske det gröna man ser, tror att det beror på min egen felfokusering. Hade jag gjort rätt så hade du bara sett den lilla blomman. =)

 1. Precis som Juanna så lurar du mig inte;-) Trots att ”ögat” på den lilla varelsen (som faktiskt kan vara en sköldpadda) inte ens är riktigt rött så dras mitt öga direkt dit. Fotobloggsskadad, japp det är vad jag är;-)
  Du verkar må bättre, det är iaf inget fel på din kreativitet!

  Tack för din fina kommentar till gårdagens inlägg. Jag/vi har inte hört nå’t från R så det är bara att fortsätta med tumhållningen…

  1. F*n, trodde jag skulle lyckas med det vid åtminstone ett tillfälle.

   Nu mår jag bättre, inte när du skrev detta. Men idag har som sagt jag besökt läkare och fått tre mediciner som ska göra mig alert igen.

 2. Det var en läcker bild.
  Snyggt med allt det gröna och så den lilla blomman.
  Blomman gör bilden, men jag gillar allt det gröna. :-)
  Fast blått gillar jag också. ;-)

  1. Min djungel ute på ön i somras. =) Fast inte speciellt hög och inte svårt att hitta ut, speciellt inte sedan jag varit framme med kantklipparen och råkat … lite mer än jag skulle.

  1. Så var det ju, men gult är inte fult bara helt underbart och tar bort lite av kylan – den stora gula har verkligen lyst i flera dagar.

Tycker om din kommentar