En vit hälsning …

från Linköping, trots att det finns snö även här så blir mitt vita en blomsterhälsning i form av denna vackra orkidé. Fotot är absolut färskt, framkallningen har knappt hunnit torka. =) Har själv precis ”landat” i Östergötland efter ytterligare en fartfylld åkttur.

Kategori | 4U2 fotoutmaning | Blomma | hos Bildgatan
Fler blomningar hittar i länkarna hos 4U2 fotoutmaning.

Idag blev också en resa som jag inte glömmer – återkommer när jag funderat ut något till nästa tema – synd bara att jag inte visste …

10 svar på “En vit hälsning …”

  1. Det är fullt förståligt att du blandar ihop saker och ting så ofta som du flyger och far mellan ställena. Söt orchide som förgyller tillvaron. Ha en bra söndag. Kram. Anita

  2. Orkiden är underbar, vilket din resa till Linköping uppenbarligen inte var. Nu är det ju plusgrader så Arlanda borde inte ha varit boven. Tågförseningar är ju vardagsmat för oss nollåttor, så det kan du ju ha råkat ut för. Nej nu slutar jag spekulera. Får väl vänta tålmodigt till upplösningen av dramat;-)

Tycker om din kommentar