Det är tur …

att man är på resande fot söderut i landet ganska ofta. För då kan man hitta …

vackra ekollon även i februari eller om det nu är kastanj.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Ekollon -44 eller valfritt kastanj  | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Speciellt när jag återigen ligger lite efter, tidsmässigt, med mina teman. Men det blir så här, ibland rasar det in medan andra veckor går lite trögt. Fotade och tänkte lägga in ett eget tema, men ekollonen … de fanns ju redan – eller är det kastanj?

4 svar på “Det är tur …”

  1. Vilken absolut höjdarbild! Ett riktigt stilleben måste jag säga. En av dina absolut bästa foton… men det har jag ju sagt förut iofs. Eller så kan du ju tolka det som att du bara blir bättre och bättre med dina fotografier.

Tycker om din kommentar