En tofs …

behöver nödvändigtvis inte tillhöra den där svenskamerikanska kvinnan som lyckats introducera tofsar i våra svenska hem (aldrig i mitt) – hon som har tofsar på hjärnan och är ganska oförarglig.

Nej i min värld finns det mycket vackrare tofsar.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Tofs – 313  | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Tänk vad jag alltid hittar mycket teman här i Linköping utan att jag fotar, eller jag fotar men inom en räckvidd som jag inte skulle klara hemma i Luleå. Nu beror det kanske på att jag har så många nya och spännande saker runt mig hela tiden och en tomt som jag kan gå runt och spana i. Hemma på tomten … lite svårt med tanke på snödjupet.

5 svar på “En tofs …”

  1. En tofs helt i min smak, den skulle jag nog kunna tänka mig att ha i mitt hem.
    Kul att du hittar så många godbitar i Linköping! Det syns på bloggen här, även om dina foton från norra Sverige är lika fina. Det bästa av två världar helt enkelt:-)

Tycker om din kommentar