Bokrean …

har på något sätt tappat allt av vad den en gång var. Nu har vi så många alternativ och ofta känns det som att det är bokrea hela året. Ändå vill jag varje år gå en runda och varje år hamnar det alltid några av den här gottegrisens böjelser i korgen. Inget undantag i år även om jag är i Linköping och nu har en lite tyngre väska att dra med mig när det är dags att bege sig hemåt.

Kategori | Onsdagstema | Gottegris | hos Bildgatan
Tittar du i länkarna hos Onsdagstema kommer du att mötas av betydligt fler gottegrisar och olika böjelser för det goda livet.

Jag blir verkligen en som gottar sig när jag går runt i en bokhandel  -mmmmm …

Sedan, utanför temat, så köpte jag även …

för 49 kronor. Det kallar jag rea även om boken är en uppdatering bak och jag själv använder den senare versionen men nyheterna … får väl vänta till nästa rea för att lära mig dem. =)

Nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna trots att klockan bara är drygt 22:30 – sockerhalten i kroppen är nog för hög efter en skål med godis.

4 svar på “Bokrean …”

  1. Håller med! Bokrean är inte samma sak längre. Men det hindrade ändå mig inte från att igår köpa tre böcker till svärmor som fyllt år. Tre för priset till mindre än en gjorde mig nöjd. Hoppas bara att hon inte läst dem…

  2. ;-)))) Maken gick runt i ett antal bokaffärar han med idag kan jag säga. Han kom dock hem tomhänt …
    Men du verkar ju ha fyndat bra – matlagningböcker är ju aldrig fel. Å en bok om CS4 är ett toppen fynd för 49 spänn, då 5,5 skiljer sig inte speciellt mycket från 4:an. Så det gjorde du fantastiskt bra… för 49 kronor!!!

Tycker om din kommentar