En aning blekt i naturen …

även om jag kunde skymta lite grönt under min ”skogspromenad”.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Blek– 20  | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Tänk att om några veckor kommer det att vara alldeles grönt här och nästa gång jag är i Linköping kommer det garanterat av se ut på ett helt annorlunda sätt. Visst ser du också det gröna som vill fram?

4 svar på “En aning blekt i naturen …”

  1. Ja, tänk vilket under det är varje vår! Det ser ju inte så roligt ut nu förstås men vilken växtkraft det finns under!
    Jag har en av mina stressperioder (bara positivt, kul med jobbet men mycket!) så det har inte blivit så mycket besök hos andra, och inga egna inlägg på sista tiden. Men nästa vecka har jag det desto lugnare! Jag gillar de här variationerna, bättre så än att ha halvstressigt hela tiden.
    Ha det gott!

  2. Nu sitter jag med iPhonen på tåget å ser egentligen bara många söta, spretiga hårtofsar. Ska granska bilden sedan på min 28-tummare;-)

Tycker om din kommentar