Trots en tidig morgon …

känns det som att den här dagen kan ge mycket glädje. Solen lyser, jag kunde stiga på tåget 20 minuter före utsatt tid – vem har påstått att SJ alltid kommer försent?

Något annat som också är stor glädjespridare för mig är sköna tavlor med bra texter. Den här ger mig också den glädjen att jag inser att det inte är försent för mig – jag kan gå hur långt som helst. Även om jag idag inte ska gå så långt men förutom det är dagens färdmedel nästan komplett, buss, tåg, flyg och bil.

Kategori | Fredagsfoto – Glädjespridare | hos Bildgatan
Om du fortsätter till fredagsfoto och länkarna kommer du garanterat att både få le och ta del av det andra glädjer sig åt.

Det är också första gången jag bloggar på tåget, kan bero på att tidig morgon är den tid då jag är som mest alert och nu har jag inget arbete att göra här på tåget – förutom sena nätter vad gäller bloggandet. Vi har inte ens hunnit till Norrköping och jag är redan färdig med detta – vad ska jag då göra resterande drygt två timmar?

Den här tavlan hänger på väggen i mitt Linköpingskontor så jag behöver bara titta upp och känna glädjen över att jag slipper sitta fast på ett moln i himlen den dagen det är aktuellt.

14 svar på “Trots en tidig morgon …”

 1. Näää vad sorgligt, jag som är så snäll ;)
  Äsch skämtar, en bra uppåtpeppare är alltid rätt, inte minst i arbetsrummet.
  Har förstått att du pendlar mellan Östergötland och långt upp i Snölandet.
  Men nu är du säkert på plats – ha en bra kväll!

 2. Du använder dig av många olika färdmedel! Smart surfa på tågresan.
  Din bild på tavlan är rolig, texten är verkligen fyndig. :-)
  Verkar ju kunna stämma på dig som rör på dig en hel del. ;-)
  Fast det är kanske bara denna fredag?
  Ha en skön helg!

 3. Tavlan är absolut kanooooooon! Ja vad ska du göra resten av resan. Nu bör du ju sitta på flygplanet eller åtminstone på Arlanda. Utgår ifrån att du utnyttjade tiden på tåget med att skriva massvis med kommentarer;-)

 4. Härligt att bli påmind om att man valt rätt väg, kategorin snäll tror jag ingen har placerat mej i ;-))))

  Jag skulle inte heller bli sur på dom om det slank ner lite odlad efterrätt, men när våren och värmen kommer drar dom till skogs för att förlusta sej så då ser man dom bara vid skogsbrynet.
  Ha en skön helg;-)))

 5. Härliga ord! Kristina Andersson socionom skrev en utredning om unga flickor, är så där en 20 år sedan. Hon hade din bild på omslaget.
  Blev glad av den o påmind!

Tycker om din kommentar