Återbruk …

av en bild från förra helgen vid en snabbvisit på den finska sidan av Kukkolaforsen.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Återbruk – 361  | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Den är inte återanvänd på den här sidan men däremot har bilden fått ett nytt ansikte under morgontimmarna medan jag väntat på att tvätten ska bli klar.  Det var så otroligt stark sol  den helgen att det knappt gick att se kameran och ännu mindre vad jag fotade eller hur exponeringarna såg ut. Det blev fotat i både mot- och medljus innan jag gav upp. Stark sol i kombination med gnistrande vit snö är inte det bästa för fotografering, samtidigt som det är då det är roligast att vara ute, aldrig får man vara riktigt nöjd.

Om någon funderar vad jag sysslat med vad gäller kommentarer och pingar så har jag uppdaterat min temalista för 365 + 1 foton 2012 så att kollen på vad som lagts upp eller inte blir enklare.

Ps. Den skarpa pixlingen har jag skapat själv – helt så tokigt blev inte mitt fotograferande.

4 svar på “Återbruk …”

Tycker om din kommentar