Humlan poserar …

och lägger upp sig i studion, med häcken i fokus. Jag inte övergått till ”porrfotografering” men vem kan motstå en sexig humla?

-Blir det bra så här?

Eller så här?

Kategori | Beates spontana |hos Bildgatan -Häckar |

Fler konstiga häckar av intresse? Då ska du häcka hos Beate ett tag och hitta länkarna,  gissar  mer på  här >>> 

Mitt tidigare häckinlägg (som egentligen inte platsade) utgår från Beates spontana fototävling, där det som vanligt gäller att vara konstig för att falla henne i smaken. Här handlar det ju inte om bildkvalité utan konstigast vinner. Är inte den här tillräckligt konstig så vet jag inte vad som är konstigt. Hur många många humlor (levande) har lagt upp sig i fotostudion och visat häcken, med de mest avancerade och sexiga poseer?

5 svar på “Humlan poserar …”

  1. hahahaha!!! Gärdsmygen VET att jag gillar den häcken. Har ju träffat henne irl så hon vet hur konstig jag är. Älskar den häcken:-)

    PS. Kan väl säga som så att din ”nya” rumpa är en stark konkurrent till Gärdsmygens Kurre och två till. F*n ska det bli lottdragning igen eller ska jag ALDRIG MER anordna sådana tävlingar. Ja det finns ju ett alternativ till: Be och böna hos Cementa och få 10 häckar till, vilket tyvärr inte är det bästa alternativet… DS

    1. Bra =) och nu är det bara att slå ut konkurrenterna. Kul att kunna roa och använda bilden. Den är oredigerad och humlan är levande. Att en så felexponerad bild kan komma till sådan nytta tycker jag är häftigt. Har ju förevisat humlan tidigare men inte just denna sexiga posering – med häck i fokus.

    1. Gör hon inte det … :) men har insett att jag har en svår konkurrent i ditt bidrag vad gäller konstighet och sedan gillade jag verkligen den.

Tycker om din kommentar