Påskpysslet 2012 …

och jag klagar inte.

Kategori | Fredagsfoto – Påskpyssel | hos Bildgatan
Om du fortsätter till fredagsfoto och länkarna kan du kika in och se vad andra pysslar med i påsk.

Nu är mitt nät här ute på ön trögt så mer skrivet blir det inte men bilden talar väl för sig själv av vad jag pysslar med i påsk. Sedan ska jag strax iväg för lite mer gemenskap och bastubad, även om jag ska avstå den här kvällen. Men det kan ju vara trevligt ändå. Vi syns och höres,men med det här vädret lär inte datorn bli utnött. =)

16 svar på “Påskpysslet 2012 …”

 1. Mer avslappnat härligt än som du där kan man väl inte ha det?
  Trots att du visar vinter snö och kyla. Fick du någon fisk? Eller är det där sprötet mera ett alibi för njutningen ;)

  Önskar att din påskhelg fortsätter lika skönt avslappnande som den börjat!

  PS. Gillar din röda stjärnmössa.

  1. Tror inte det och så brukar det vara hos oss under vissa helger fast i olika varianter. Nej det var nog inte alibi, men hade kunna vara med tanke på fångsten – noll.

 2. Det där såg verkligen helhärligt ut. Jag har också varit ute på isen idag men det blåste för mycket för att sitta stilla och fiska så jag åkte skidor istället.. det är verkligen underbart den här årstiden!

  1. Vet ju att du är i Arjeplog (eller var det Arvidsjaur) men där trodde jag inte det blåste lika mycket som här vid kusten och här har det varit skönt, åtminstone ute på havet i Haparanda.

 3. Åh, ser riktigt riktigt härligt ut! Där skulle jag gärna vräka mig åt alla håll och kanter … och så bastu … Ja, njut du, det ska man göra när man har chans! Hos oss har det kommit lite snöblandat regn …
  Ha en fortsatt fin påskhelg!

  1. Ja, det gjorde jag och jag var betydligt mer rörlig än mina vänner. =) Jag har kameran som kräver lite mer aktiviteter.

 4. Ååååååååhhhhhh så härligt det ser ut. Det är sällan jag äv avis på någon som visas på bilder med snö, men idag ÄR jag avis, riktigt, riktigt avis!
  Inget att undra på: Här har det varit grått och det har snöat och blåst småspikar. Å nej, jag erbjuder dig inte att byra;-)
  Ha en fortsatt solig och underbar Påsk!

  1. Nej, jag vet (det där med snön) men du har ju inte varit norr om Umeå och absolut inte under påsk eller under sådana här dagar som vi har just nu – man måste ha upplevt för att förstå och känna.

Tycker om din kommentar