52 svar på “Väntan var lång …”

  1. Jag har nog säkert några sådana i fotoarkivet som finns IRL. =) Speciellt min yngsta som inte var speciellt intresserad.

  1. Nej, den är absolut inte arrangerad. Fotade många bilder på tjejen i olika positioner. Visste inte om temat på långfredagen, men kom ihåg bilden jag använde redan på fredagen.

  1. Inte ofta barn har sådant tålamod men det verkar den tjejen har. Min äldsta hade också det bara han fick något som gick fiska med i handen.

 1. JAAA vad bra! Här är ju mer av det sköna gröna och den coola röda. Det som jag trodde var du ;)
  Vilket fint porträtt, det första
  och den sista bilden älskar jag för den coola kompositionen :)

  1. Det här är en av de mest tacksamma människor jag fotat, gjorde en ”serie” av henne i somras också och en del blev mycket bra (tycker jag) trots att det var jag som fotade. Tycker också att sista bilden är mycket talande.

  1. Tyvärr kom inte det där goda som var tanken när vi begav oss ut på isen men annat gott slank ner och hon njöt i full drag, trots väntan. =)

  1. Det har du absolut rätt i, hur många timmar har man inte varit vid vattnet -pimplande eller med kastspö och inget har nappat.

  1. Tack och långfredagen kändes som en lång väntan men helt plötsligt hade vi suttit där i flera timmar.

 2. Ingen fisk men väl ett suveränt fotat inlägg! Så det var värt den långa väntan! Du är otroligt duktig på att fota människor, eller ska jag säga barn. Mera sådant:-)
  Här sitter jag på balkongen och njuter av den relativa värmen på solsidan… I stället för att lägga uåå en lång triss;-)

  1. Tack för den kommentaren eftersom jag själv inte anser mig kunna fota människor och behöver träna på det. Men med en sådan tjej så blir allt bra.

   Ska kika in hos dig efter maten och se om du kom ur solstolen på balkongen.

  1. Men egentligen alldeles för kort, en lång dag som bara svischar förbi när vi inte gör något – brukar det inte vara tvärtom?

  1. Inte jag men tjejen i sällskapet som jag älskar att fota =) Fast jag kanske också log av förnöjsamhet lika mycket.

   Ps. Skulle kanske kunna tänka mig att vara nio igen men med erfarenheten som jag har – vet precis nu efter några och ett halvt sekel vad jag skulle bli och vad jag skulle göra. =)

Tycker om din kommentar