Ingen dassillustration …

kan jag tyvärr visa i dagens onsdagstema, men om du vill se att andra verkligen kan så klickar du dig vidare i länken tidigare i meningen. Eftersom jag tycker att Birgitta som har temat är en av de mest engagerade i alla fototeman som jag varit i närheten av och sedan orkar hålla igång så många själv måste jag ändå bjuda på lite riktig dasshumor.

Stjärnor…

Blondinen:
-Dina tänder är som stjärnor…
Brunetten:
– Tack…
Blondinen:
– De är gula och långt ifrån varandra…

Nu är det inte bara för att jag själv är mörk som jag tycker det är dasshumor, men visste inte att blondiner kunde tänka så mycket. =)

Att mitt bidrag uteblir och det ska ni kanske vara glada för, konstiga tankar har nämligen dykt upp.  Något utedass har jag på bild och även ett som är rena drömmen men har inte orkat leta.

Däremot hoppas jag på några riktigt fina fotodagar. Imorgon åker jag och en kompis iväg …

men inte med fiskebåten utan med nattåget mot Östersund. Det började nog som ett ”skämt” när vi fick en inbjudan till ett fotovernissage som går av stapeln på fredagskvällen den 13:e.  Sedan spann vi vidare och nu är vi snart på väg. Det ska bli så kul med en riktig tjejhelg, men eftersom jag inte är så tjejig så vet jag inte vad man gör på en sådan. Men … kameran  ska med och vi är båda lika entusiastiska. Nu hinner vi inte utforska så mycket, utan bil och mesta tiden på tåg. =)

Tjejen (hon är verkligen en tjej) som ska ha fotovernissage lärde vi känna på vår fotokurs i somras och efter det har hon både hunnit fylla 18 och tagit körkort samt att hon varit som volontär i Ghana under tre veckor och hunnit fota en hel del av sin vistelse där. Det är det som nu gav henne möjligheten till sin fotoutställning – ”De leende barnen”. En jättegullig tjej och när inbjudan kom – kunde jag inte tacka nej.  Hon startade en blogg och den kan du hitta här – Jessika Hagenvald . Tyvärr finns det också en del nackdelar med FB (om ingen upptäckt det) för när jag ”träffar” henne där dagligdags så har jag helt enkelt glömt bort bloggen. Det har hänt med andra som jag tidigare besökt en del. När jag närmade mig FB så glömdes deras andra sidor bort, till till en viss del, blir numera mest korta kommentarer om allt och inget.

Förhoppningsvis kanske det kommer något inlägg från Jämtland men de eventuella fotona lämnar jag nog till jag kommit hem – eller, får se vad alla olika fototeman säger.

Ps. Fotot tog jag den 1 april och ”hittade” mappen igår med även de senaste två som jag tog under en liten biltur den dagen.

5 svar på “Ingen dassillustration …”

 1. Låter ju jättekul! En tjejträff utan något tema är ju inte så roligt men när det är ett gemensamt intresse som foto så kan det bli hur kul som helst. Då är det ju egentligen inte ”tjej” som är det viktiga med träffen.
  Jag har inte deltagit i fotoutmaningarna denna vecka, det har varit lite stressigt och så har inspirationen sinat … hoppas jag hittar den snart igen.
  Ha det gott!

 2. Jag gillar när yngre människor tar initiativ till något de vill.Mycket som man själv gärna gjort som nu är för sent.
  Min dotterdotter var också i Ghana i höstas och hon filmade en del som jag sen redigerat så det kändes som att va med där själv. Har förstått att det var en upplevelse för henne. Önskar dig en trevlig tripp till Östersund. Kram. Anita

 3. Ha nu en riktigt trevlig resa till Östersund, hoppas ni får riktigt kul på ”tjejresan” , vilken kreativ tjej, måste gå in å läsa hennes blogg…
  Och FB tycker jag om precis som Beate så jag skriver inget…

  Ha en trevlig kulkul helg.

 4. Så himla kul med en tjejhelg i Östersund!!! Kul att hon är en sådan entreprenör, ung som hon är! En stor komplimang till dig som får följa med;-) Riktigt kul:-)
  FB vet du ju vad jag tycker om, många som också har en blogg dubblerar sina inlägg. Trist!
  I Östersund behöver man ingen bil, gågatan är bara 300 meter lång och ölen på pubbarna minst 20 kronor dyrare än på turistfällorna i Stockholm.
  Ha det riktigt bra ibyn vid fjällens fot! Hoppas fredagen den 13:e för endast lycka med sig för er!

Tycker om din kommentar