Ett oönskat uppehåll …

men absolut nödvändigt -igen här på bloggen . Att åka på en kul nöjesresa när jag egentligen inte har tid, mitt i det externa jobbet som jag inte heller har tid med, är inte det mest genomtänkta. Nu visste jag inte att det skulle bli så här när vi planerade, att skylla på det externa är väl bara en ursäkt för att slippa lägga orsaken till  den dåliga tidsplaneringen på mig själv.

Det var inte mycket oönskat som hände på vår Östersundsresa, men lite oönskade brukar åtminstone dessa vara -myrornas krig.

 

Kategori | Onsdagstema | Oönskat | hos Bildgatan
Tittar du i länkarna hos Onsdagstema kommer du att kunna klicka dig vidare och se fler oönskade illustrationer.

På vår promenad i skogen någonstans mellan tonerna av Peterson Berger och Frösö kyrka hade dessa små varelser verkligen vaknat till liv. Det kryllade inte bara av dem utan även av deras stackar, de fanns i mängder längs vår väg. Men kanske kan du framkalla en egen bild  om hur det såg ut hos de nyvakna och arbetsvilliga myrorna på Frösön i Jämtland.

Ps. Jag är ledsen, men hinner inte med mycket utanför siffrornas värld för tillfället. Är glad att jag orkar lägga upp och skriva några ord. Blir så svidande trött i ögonen men jag kommer alltid tillbaka – som en bumerang men i slow motion.

Om inte jag känt det där oönskade krypningarna i kroppen hade det kunnat bli riktigt bra närbilder, men tyvärr kom de alltför snabbt och alltför långt ifrån.

 

9 svar på “Ett oönskat uppehåll …”

 1. Vilket myller…! Myror – i min gamla hemstad – redan?? Känns så avlägset med detta myller nu när snön så envist biter sig kvar här norrut.

 2. Det var verkligen fart på dem! Här ser vi sällan så många men det är annat som kryper och krälar. Gräver dessutom…

  Ha en bra dag!

 3. Säg som så:
  1. Myrstacken jag promenerar förbi varje morgon på väg till bussen är fortfarande stendöd. Östersund ligger uppenbarligen förre nollåtta.
  2. Myrorna däruppe har inte samma färg som här. Ö-sunds myror är bruna, våra är svarta och ser inte ut som maggors heller för den delen;-)
  3. Gräv ner dig i dina siffror bara så kanske du ångrar dig en dag och bloggar lite mera regelbundet;-)
  4. Zzzzzhhh. God natt å sov gott!

 4. Wow vilken levande bild, den kryper ut ur skärmen och jag är tvungen att snabbt scrolla ner. Är löjligt lite förtjust i småkryp.
  Uppehåll måste man få ta när det klumpar ihop sig. Jag ser fram emot bumerangeffekten men ta den i din tid :)
  Håller tummarna att kommentaren ska gå igenom idag. Jag har försökt med några tidigare inlägg, stött på patrull men ger mig inte ;)

Tycker om din kommentar