Inga starkare avtryck ..

ger aprilvädret till min minnesbank.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Aprilväder – 5 | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Däremot är banken fylld av starka avtryck, genom människor som lämnar en omtanke i form av en ljuvlig blomsterbukett, den är nästan överfylld av allt vackert som förärats mitt hem genom åren.  Avtrycken är starka och tidigare den här veckan var det sambo som fick underbara blommor.

Kategori | Fredagsfoto – Avtryck | hos Bildgatan
Om du fortsätter till fredagsfoto och länkarna kan du kika in och se vad som ger avtryck hos andra.

För en stund sedan höll jag på att somna framför TV:n i stugan, men tack vare en kopp kaffe så orkar jag nu hålla ögonen öppna ytterligare en stund. Hela helgen ska jag jobba med ”mina” siffror och förhoppningsvis så kommer vi en bit på väg för att sedan kunna lägga året 2011 bakom oss.  Imorgon kommer ”min” boksluterska och istället för att sitta hemma i lägenheten får vi ett mer harmoniskt bokslutsarbete. Att jag sedan har en egen kock som kommer att serva oss med mat och dryck gör ju inte saken sämre.

Det hade ju varit pricken över i om vädret också varit på min sida så vi hade kunnat njuta av ljuset men nu har de förvarnat dåligt väder, riktigt uselt, med snö och allt som följer med det en riktigt typisk aprildag. Nu måste jag erkänna … jag längtar faktiskt att snödjupet ska sjunka till noll – påsken är över så jag behöver den inte längre.

I mitten av nästa vecka åker jag till Östergötland och där lär det väl åtminstone inte vara någon snö, kanske att jag inte ens behöver ta med mig vinterkappan.

Ska se om min uppkoppling orkar med lite besök och några kommentarer, har varit en aning plågsamt trögt under kvällen. Om inte – God natt och nu blir det kanske ytterligare ett uppehåll.

7 svar på “Inga starkare avtryck ..”

 1. Aprilvädret har ju inte varit någon höjdare för varken människor eller växter, schäfrarna däremot blir lyriska av snö dom tokskallarna;-) Egen kock det var inte illa, vilken underbar ros gillar färgen.
  Ha det bra;-)

 2. Bilden på avtrycket GILLAS!!!
  Vi är nog synkade igen här tror jag.. säger bara 2011 och siffror som du vet är min absoluta styrka NOT!!!
  Ja, en egen kock hade jag också ikväll, men han lagade nog inget med Kalix löjrom om man säger så;-)
  Vädret vill jag intge ens prata om/tänka på. Hoppas bara att ditt besök i L inte blir lika blött som dagen har varit här idag.

  PS. Är på piss humör ikväll, då blogspot spökar med nytt gränssnitt. Mina bilder är ju som dom är, men pixelerade brukar dom inte vara i vanliga fall. Grrrr. DS.

 3. Fastnade jag mest för att du har en egen kock! Det har jag alltid önskat mej. Vad glad du kan vara :)
  Jag får nog ta tag i både bokslutet och maten själv imorgon :)
  Snö?? Här blommar backsippor, blåsippor och vitsippor och jag är innerligt glad att vi inte har något snödjup att tala om!

Tycker om din kommentar