I farten …

är kanske de mest aktuella orden, som passar bäst, att sätta ut ett likhetstecken efter och en bild på …

Kategori | Måndagstema | I farten | hos Bildgatan

Den här årstiden är vi många som flänger runt och är i farten hela tiden, både människor, djur, fåglar, insekter och inte att glömma alla växter som vill fram. Fortsätt vidare till länkarna hos  Helene i Måndagstema och du kommer garanterat att få ta del av en hel del olika varianter.

När jag läste Helenes temaord började funderingarna över bilder och höll på att ge upp, till jag kom ihåg egobilden som fotades under gårdagskvällen hos svåger och svägerska. Vad/vem är för tillfället det mest perfekta objektet för de två orden – I farten – än fotografen själv. Hade inte kommit på  det bättre själv, även om fotot har en del att önska.

Luleå-Östersund-Frösön-Luleå-Haparanda och ön-Luleå-Linköping och kanske att jag fyller på med Göteborg och någon annan stad inom kort. Därför fyller jag det här temat med ett självporträtt.

Sedan har helgen varit i exil med bokslutarbete och två stycken har klarats av (av min boksluterska). Har lämnat in min egen deklaration innan sista dag (rekordtidigt) och nu återstår bara mammas husförsäljning som jag fixar tidigt i morgon bitti.

6 svar på “I farten …”

  1. Håller med om att det är en bra tolkning!
    Visst är det skönt när deklarationen är ivägskickad, nu hoppas jag bara att jag fyllt i rätt! ;)

  2. En absolut perfekt tolkning! Kunde inte ha varit bättre, för du är ju verkligen i farten just nu och flaxar runt lite överallt.
    Gillar bilden skarpt!!! Det är uppenbarligen fart i dig:-)

Tycker om din kommentar