Klivian i duschen, …

men utan vatten. Så har den stått hela vintern i stugan, utan både vatten och ljus. Och så här ser den alltså ut nu. 

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Orange – 206 | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Kanske lite blekt orange men det beror mest troligt på avsaknaden av både ljus och vatten under drygt ett halvår. Måste vara irriterande att stå i duschen en hel vinter, så nära men ända utan … vatten.

I går när jag var på väg från stugan kom jag ihåg klivian och insåg att om det skulle bli några foton av blommorna var det bäst att rusa in och ta en bild, för nästa gång finns de kanske inte kvar.

Ps. Det kanske är därför även jag blommar upp på våren, efter en lång vinter ganska isolerad från den yttre sidan av de bostäder jag vistats i.

6 svar på “Klivian i duschen, …”

 1. Hoppsan, nu påminde du mig om mina blommor … de skulle fått vatten redan för snart en vecka sedan. När man är sjukskriven kan det bli riktigt konstigt med dagar bl.a. Tur du hann se din fina blomma … blomma :)

 2. Två gånger = jag ville bara vara på den säkra sidan;-) Ingen aning varför min kommentar kommer upp dubbelt. Här fick jag bara ett felmeddelande – grrrrrr

 3. Jag vet vad en dusch är. Jag vet inte vad en Klivia är, men den ser jag ju på bilden så…
  Men den verkar u leva iaf!
  Påminner om när jag ställde vår julstjärna i duschen (mörkt men med vatten) under en sommarsemester. Den hade överlevt två säsonger!!! Resultat: den hade röda blommor när vi kom hem efter semestern. Din Klivia verkar vara gjort av samma krut!

  PS. Jag vinkar tillbaka imorgon:-) Möt våren i L kan jag bara säga! Här var det första dagen sedan 5 månader tillbaks idag (känns det som iaf) att solen sken – och värmde. Så om det blir en ryssvinter välkomnar jag dig hjärtligt till den. DS

 4. Jag vet vad en dusch är. Jag vet inte vad en Klivia är, men den ser jag ju på bilden så…
  Men den verkar u leva iaf!
  Påminner om när jag ställde vår julstjärna i duschen (mörkt men med vatten) under en sommarsemester. Den hade överlevt två säsonger!!! Resultat: den hade röda blommor när vi kom hem efter semestern. Din Klivia verkar vara gjort av samma krut!

  PS. Jag vinkar tillbaka imorgon:-) Möt våren i L kan jag bara säga! Här var det första dagen sedan 5 månader tillbaks idag (känns det som iaf) att solen sken – och värmde. Så om det blir en ryssvinter välkomnar jag dig hjärtligt till den. DS

 5. Ja en del blommor skall glömmas bort. Så blir det en överraskning när de hittas. Det hände mig också med min clivia. Men den fanns i ett rum som vi sällan vistas i.Ha de gott.

Tycker om din kommentar