Vad de gör på banken …

efter klockan 15:00, vet jag nu. Eller åtminstone vid 18-tiden och senare. Trevligt, trevligt med både mat, dryck, kvinnlig gemenskap (tjejträff igen) och sedan en massa matnyttig information om teknikens alla under genom appar och annat absolut dagsaktuellt.

Ett gemenskapsmöte med framgångsrika kvinnliga företagare och andra trevliga inbjudna kvinnor, gick av stapeln under kvällen på ”vår” bank i Linköping. Nu var det min svägerska som var inbjuden och jag fick följa med, vilket jag är glad över. Synd att vi inte har den banken i Luleå … Kvinnor i Linköpingstrakten verkar vara trevliga, öppenhjärtliga och ha en attityd som gör det lätt att komma in i gemenskapen.

En sak som jag däremot tror är likadant och känns lika tidlöst oavsett var i landet man bor är väl pelargonen, den riktiga ”tantblomman” men numera och kanske alltid har den funnits i var mans hem. Den och hyacinten har väl på något sätt på stämpeln som en blomma för tanter, kanske för dess tidlöshet. Tycker att de är vackra i alla olika färger som finns.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Tidlös – 310 | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Imorgon ska jag på en företagarmässa och kanske att fler nya och spännande kontakter knyts – kul oavsett.

4 svar på “Vad de gör på banken …”

  1. Du verkar ha riktigt skoj i Linköping! Å fint väder har du också tagit med dig från norr eller så har svägrrskan beställt solen speciellt för dig.
    Pelargoner har jag svårt för. Så förutsägbart att just alla, inte bara tanter har den på varenda balkong.

Tycker om din kommentar