Moln …

vill 4U2 se hos oss idag. Fattar inte varför, har vi inte haft nog av sådant under en period? Men det kanske var en riktig utmaning det. Idag har solen lyst med en relativt klarblå himmel, men någon typ av cirrusmoln (tror jag de heter) kunde jag fota på promenaden i närområdet på förmiddagen. Med hjälp av PS och lite HDR kunde jag förstärka molnigheten ytterligare och  göra det än mer spännande. Sedan har jag upptäckt att polariseringsfiltret verkligen gör en del nytta vid den starka solen.

Kategori | 4U2 fotoutmaning | Moln | hos Bildgatan
Är du redan less på solen? Kika in i länkarna hos 4U2 fotoutmaning.

När jag tittar på bilderna så känns det inte riktigt som Östergötland utan mer som att jag varit på en annan plats, men snart är det grönt och lummigt och lugnet återställs.

Här i Linköping trivs vi och mår gott. Dagens middag och dryck … njutningsbar.  Imorgon … blir nog ännu bättre och tror att vågen kommer att ändra sina siffror, vilket gör att jag nu kommer att avstå från att kliva upp på den.

10 svar på “Moln …”

  1. Min spontana reaktion på dina bilder var – vulkanutbrott. Du är verkligen en mästare på PS. Ettan är otroligt bra.
    Kul att du tris i Östergötland och der verkar ju verkligen inte gå någon nöd på dig. Njut säger jag bara!!!

    Svar: Ja, ja, ja – vissa är smarta, andra är det inte;-) DS

Tycker om din kommentar