I går var …

vädret på topp, kunde inte vara bättre … trodde jag. Idag var det ännu bättre, 22 grader och en helt klarblå himmel, det var länge sedan.  Och nästan att jag tror att det går att toppa under morgondagen, ni läser … till och med min positivism har kommit tillbaka.

Underbart med blommorna som slagit ut och lyser i den starka solens sken. Knopparna som skriker av vällust över värmen och ljus, jag ser nästan hur de växer och snart spricker ut i alla olika formationer och färger som tänkas kan. Den här kantblomman som skiftar i olika lila nyanser under solens sken tycker jag är ljuvligt skör och vacker.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Lila – 159 | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

5 svar på “I går var …”

 1. Men du din lyckans ost som hamnade mitt i värmens skottlossning….ifrån norrlands islossning.
  Här blåser det kallt idag och småpilskt,
  och inga sådana vackra blommor som du fotat,
  så långt ögat kan se.
  Men en del smutsiga snödrivor ser jag i ögonvrån fastän jag försöker undvika…

  Fortsätt njuta….lite för mig med, har skurat ugnen idag, och var tusan fanns hon kärringen med den där bangflaska som man bara sprayar på i reklamen och torkar med en vit vacker trasa tillåmed på bilen fälgar i brist på skit innomhus…. =(

 2. Svar: Sover inte än, men strax. Är avis på dig! Ska tänkte med stor avund på dig imorgon så du jobbar bara liiiiiite. Du vill inte byta, nej trodde väl inte det heller;-)
  Ta du frågorna bara. Meningen, som jag förstod det var att man skulle ställa 11 nya frågor och sedan ”utmana” vidare. Men som vanligt ligger jag lågt i sådana sammanhang.

  PS. 4,9 grader ute just nu – nej, jag tror nog att jag behåller vinterjackan på imorgon bitti. Inte dunjackan dock, den ligger på ”luftning” på balkongen. DS

 3. BIlden är absolut ljuvlig!!! Din fokusering – på blommorna alltså – är helt suverän!!!
  Å din text – ja det andra stycket kunde lätt ha hamnat i ett helt annat sammanhang om du för står vad jag menar;-)
  Å vällust (med tanke på andra stycket i ditt inlägg alltså) – ja det kände jag av hela dagen igår och idag.
  Å det konstiga var att det var 13 på skuggsidan och 23 grader på balkongen. Med andra ord hann jag läsa slut på en mycket bra däckare på 563 sidor på två dagar. Behöver jag lägga till att jag är aningen rosa i ansiktet – nej, det förstår du nog själv.

  PS. Synd att långhelgen är slut. Tillbaka till ”saltgruvan” imorgon. Det blir nog en lunch ute någonstans i Vasastan… hoppas jag:-) Ja du har ju betydligt friare arbetstider – du kanske t o m tar en långlunch i solstolen … hoppas jag iaf. DS

Tycker om din kommentar