Många och mycket makeover …

har det blivit sedan oktober 2007 hos mig på Bildgatan, både vad gäller namn  och var jag har haft min blogg stationerad. Men framförallt mina headers har förändrats ofta och nu är det bara tomt. Så vill jag inte ha det, men har fortfarande inte tagit mig tid att kolla hur en header som täcker sidhuvudet ska fixas i det här temat, men förhoppningsvis kommer jag på det och kan fortsätta mina ständigt återkommande byten av header, även om ingen annan än jag själv märker det.

Nu har jag inte med mig disken med alla sparade så därför får dagens makeover bli något helt annat.

Kolla bild nummer två i inlägget –Moln … -och sedan ser du dagens bild över den enorma makeover som trädet har genomgått på bara någon dag, synd bara att jag inte har en doftdator som kan förmedla även dagens doft.  Nu dröjer det ett tag till även frukterna kan skördas (förhoppningsvis) och jag kanske kan njuta av den doften och eventuellt även smaken.

Kategori | Onsdagstema | Makeover | hos Bildgatan
Tittar du in i länkarna hos Onsdagstema kommer du genom länkarna att få se en och annan makeover.

Det helt underbart ljuvliga vädret fortsätter och förhoppningsvis har vädergubbarna fel när de visar på sämre väder här framöver. I morgon bilar vi till Göteborg  och är tillbaka i Linköping på fredag. De ska bli kul att återse staden som jag alltid tyckt om och där jag vistades en hel del i för många år sedan. Månntro om jag känner igen mig, men … Avenyn kan väl ändå inte ha förändrats så mycket?

7 svar på “Många och mycket makeover …”

 1. Tack för besöket och kommentaren med risk att verka lite dum så måste jag fråga vad en JNR är för något. Och visst håller jag även med dig om att dom inte ska vara på otillåtna ställen och spraya. Jag läste i min tidning om en kille som ville ha ett ställe att måla sin graffiti men kommunen sa blankt nej åt det tråkigt nog. Kan tänka mig att det är så på många håll här i landet.

 2. Visst går make overn i naturen i rasande fart nu. Det är så vackert med alla dessa blommande fruktträd. Jag tror nog att du känner igen dig på Avenyn och det fina vädret verkar hänga i ännu en dag.

 3. Åååå ett blommande äppelträd ???kanske eller???
  Och du stanna länge i det blommande paradiset för här uppe ska det bli snö på fredag och lördag…
  burrrr…

 4. En ljuvlig bild av… ingen aning, men fotot är strålande!
  Saknar också dina fräcka headers måste jag säga. Man saknar dom ju först när dom inte finns längre. Byts dom märker man det inte, och det ”fenomenet” är jag inte ensam om har jag märkt.
  Härligt med Göteborg! Jag älskar den staden och människorna där. Mycket lättsammare och mindre snorkiga än många nollåttor. Avenyn,Nordstan, Gamla och Nya Ullevi samt Liseberg är nog kvar.
  Hoppas du inte har shoppat alltför mycket in Linköping. Gbg är nog snäppet vassare skulle jag tro!

Tycker om din kommentar