Upphittad borttappad ägodel …

och är glad att jag inte valde någon av färgerna brunt, grönt eller beige på mina läsglasögon.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Ägodel – 357 | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

När jag var på väg tillbaka efter dagens promenad så hängde inte mina glasögon kvar runt halsen. Måste erkänna att första tanken var att bara gå hem, men insåg att oddsen att eventuellt hitta dem var betydligt större än om de haft någon av de tidigare uppräknade färgerna. Jag gick tillbaka ungefär i samma fotspår som jag nyligen vandrat, krupit, legat … med kameran.  Inte helt enkelt där mellan träden och ängarna.  Nu hade jag tur (brukar jag inte ha) och de låg där nedanför skogsbacken där jag påbörjat mitt klickande.

Inte ens minsta lilla myra eller någon annan insekt hade hittat dit.

7 svar på “Upphittad borttappad ägodel …”

  1. Fast erkänn…
    Det hade blivit en bättre bild om du mött en hel armé av myror som burit på dom. ;-)
    Jag är glad att du hittade dom i alla fall. Det kunde blivit dyrt det med. Det räcker ju liksom med boten…

  2. Vilken tur! Och de ser ut att vara riktigt snygga också. Jag är så lyckligt lottad att jag inte behöver glasögon. Annars hade jag nog köpt ett par i Peking när vi var där förra veckan, det var jättebilligt där, kanske en tredje- eller fjärdedelspris på progressiva, med undersökning och allt. Och massor med modeller sa dom som köpte … Nu ska det ju bli lite sämre väder igen men förhoppningsvis har vi samlat lite krafter under dessa varma och soliga dagar. Jag har i alla fall fått ner en del i odlingsbänkarna och sått nytt … härliga tider!

  3. Vilken tur!!! Å glasögonen är urhäftiga! Dessutom fick du både bloggfoder och en toppen bild på köpet. Väl värd att återvända till platsen där du tappat dom!

Tycker om din kommentar