I går tog pengarna slut …

och idag försvann värmen. Låter inte som att jag kan vara helt nöjd med de två sista dagarna. Nu ska jag inte klaga. Att pengarna tog slut igår är självförvållat för den person som drabbades och vädret kan jag inte göra något åt och är ganska säker på att den kommer tillbaka, det gör däremot inte penningförlusten igår.

Däremot ska det koncentreras på ordet värme och funderar vad jag kan lägga upp för en bild som får symbolisera det ordet för mig idag. Att fota elementen som finns bakom ryggen känns inte speciellt lockande och någon speciellt het match verkar det inte vara mellan Tyskland och Italien. Tittar mig runt i rummet där jag befinner mig just nu, och har varit i de senaste fem timmarna, så syns inte något som känns speciellt varmt och utanför blåser det ordentligt och är riktigt grått. Det varma skulle kunna vara människorna som finns på den här platsen, de känns varma och omtänksamma, men … nej jag ska inte börja fota dem.

Tittar vad jag fotat de senaste dagarna och ingen direkt het bild även om det varit hett i luften. Men vänta vad ser jag …

Kolla in hur biet (eller getingen) dansar och stampar takten av glädje över värmen som kommit. Jag lovar att h*n var inte den enda, hela symfoniorkestern var på plats med både bas och sopran.

Ingen bra bild, riktigt usel, men jag tycker att den visar med vilken glädje och lätthet allting går när värmen är tillbaka.

Kategori | Fredagsfoto – Värme | hos Bildgatan
Om du fortsätter till fredagsfoto och länkarna kan du kika in och värma dig lite, om din värme också försvunnit för stunden.

Ps. Själv sitter jag och fryser lite i Lerum och har så gjort sedan klockan 08:00 i morse, men tack vare de varma människorna här så har vi fått i oss lite god och varm mat.

11 svar på “I går tog pengarna slut …”

 1. OJ vad har du för dig egentligen undrade jag som hängt med dåligt den sista tiden. Nu är jag uppdaterad, värst vad ni flyger och far, nåja bilar land och rike kring. Gillar sköna Göteborg gör la jag också stort.
  Just nu ler jag åt din glada soldansande insekt. Människor och insekter blir båda lika förvandlade när värmen behagar dyka upp :)

 2. Ja de stackars insekterna har det inte lätt i det här omväxlande vädret.Jag tror inte du hade haft nytta av pengarna då vädret kan man inte göra något åt. Möjligen köpa sig en charterresa till länder där det är garanterat värme.Ha de gott i helgen.Kram

 3. Den absoluta skärpan är inte alltid avgörande för om en bild är bra eller inte. Hur som helst så gillar jag din tolkning men inte den väderförsämring som skett även här…

  Trevlig fredag!

 4. Bilden är så himla skön!!! H*n dansar verkligen och är glad. Perfekt bidrag till värme, som jag förresten efterlyser även här. Det blåser småspikar och är grått. Med vinterjackan på inväntar jag en varmare helg – ungefär som du antar jag!

  PS. Bra att det inte var du som körde, så dina pengar är ju kvar iaf och kan spenderas friskt;-) Ds

 5. Det var en go bild! Biet verkar njuta av livet, och med all rätt. Här har också vädret försvunnit men fortfarande visar termometern 16 grader, så känns det dock inte ute.
  Ha det gott! /Leena

 6. Oj det biet skulle frysa ihjäl här uppe skulle trumma sina fötter med is på sina samlarnektarben…
  men vad skulle han här göra…finns ju inga blommor att suga på…

  Ha fortsatt skönt du slipper ju iallafall snödrivor…

  Kramen.

Tycker om din kommentar