Vad gör dom, …

funderar nog många när de ser företagsnamnet. De hade åtminstone jag funderat om det inte vore så att jag kommit i kontakt med namnet några gånger och idag har jag besökt företaget under några timmar.

Skulle gissa att det är ett relativt okänt företag för de flesta människor och vi som vet vad de gör har på ett eller annat sätt ett behov av att anlita dem.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Vad gör dom? – 335 | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

För mig får de syssla med vad som helst, jag rekommenderar företaget vad det än gäller. Verkar vara ett företag som verkligen sätter kunden i centrum -på riktigt – och inte bara något vanligt reklamdravel.  Att de fixade jobbet vi kom för på ett mycket snabbt och effektivt sätt gör ju inte företaget sämre, sedan verkar det också som att personalen kan tänka själv och förbättrar detaljer utan att någon påpekat eller funderat över möjligheten. Snyggt jobbat och även jag blev nöjd genom min idé till temat.

5 svar på “Vad gör dom, …”

  1. Nu har jag också googlat. Inte alltid som man tycker sig ha tid till det … men det verkar vara ett företag där kunden är i centrum, så bra! Det behövs när inte kroppen vill det som man själv vill.

  2. Har aldrig hört talas om företaget, googlade och nu vet jag! Det känns otroligt skönt att just ett sådant företag sätter kunden i främsta ledet. För just dessa kunder är ju det ännu viktigare än för oss ”vanliga” att få den hjälp de behöver.
    Jättekul att du rekommenderar dom!!!

    PS. Är det bara du och jag som är nyfikna när vi läsa ”hemlighetsfulla” inlägg? För mig är det helt naturligt att googla å ta reda på vad företaget sysslar med;-) DS

  3. Men vad gör de??? För mig är de okända men kan tänka mig att de kunde vara användbara (vi är väl lite i samma bransch har jag gissat?). Jag gillar verkligen företag som sätter kunden i centrum, också i praktiken och inte bara i sitt slogan. Och då menar jag inte de företag som säger ditt förnamn när de ringer dig för att kränga telefonabonnemang …

Tycker om din kommentar