Helt slut …

har jag varit de senaste dagarna. Inte bara slö, slapp och likgiltig utan helt enkelt så slut att varken kropp eller ögon klarat av att hålla igång längre.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Slut – 272 | hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Ungefär som den sovande nallen i Lerum under gårdagen, så har det nog sett ut här mot kvällskröken under en tid. Trots att det är ganska jobbigt att vara trött så ser det väl ut som att ”jag” har det ganska skönt.

Nu är det tredje perioden och Sverige leder med 3-1 mot Tjeckien, skönt efter både ett missat mål och en målvaktmiss.

5 svar på “Helt slut …”

  1. Är det kanske så att du känner av en härlig, underbar ”produktiv” trötthet med många nya intryck och ovanliga händelser? Någonting som står i total kontrast med din ”fridfulla” tillvaro i Luleå och ditt lantställe?
    Känner nästan igen din känsla och jag älskar den, då jag förstår att det ”händer saker med mig närvarande i en annan miljö”.
    Nu till bilden – vill ha den nallen. Så himla söt å vilket foto!!!
    Skulle gärna vilja krama om honom här och nu – å nej, jag är inte fem år längre, men jag har barnasinnet i behåll, som du – uppenbarligen:-)

Tycker om din kommentar