Dagen idag – klart godkänd … 18


Kategori | Fototriss | Dagsaktuellt hos mig | hos Bildgatan
Följer du länken kan du se fler tolkningar av dagsaktuellt i länkarna hos Fototriss.

Sol och klarblå himmel är mer än okej, även om det mellan varven blåst lite kyligare vindar än vad vi vant oss vid den senaste tiden. Eftersom jag ska åka upp till Luleå i veckan kan det vara bra att så sakta börja vänja bort sommaren för ett tag. Snö i maj? Det är läget hemma och minns inte när jag sist upplevde det. Nu brukar vi ju ta in och accelerera om alla vad gäller värme och soltimmar i slutändan. Fast … då är det bäst att hettan kommer och sedan evig sol för att den här sommaren ska ge samma resultat som tidigare år.

En stunds besök vid Berg och slussarna resulterade i några foton till dagens fototriss av hur det ser ut här där jag befinner mig för tillfället.


Tycker om din kommentar

18 tankar om “Dagen idag – klart godkänd …