Bloggdiarré, …

påstår någon att jag har, och funderar över vad vattnet i Linköping innehåller.  Hon (Beate) har ganska rätt, men det beror på fler saker än vattnets beståndsdelar. Jag har fotat ganska mycket, under kvällstid har jag tid att sitta med datorn utan att jag kommer på en massa andra saker som behöver utföras. Kan lugna er med att den här diarrén gör inte ont och inte är den obehaglig, ger inget illamående men förhoppningsvis kan den vara smittsam. Sedan har jag också hunnit med en hel del teman i mina 365+1 foton. Inte illa pinkat, eller något annat … som sägs att jag har för tillfället.

För egen del går den nog över redan under morgondagen eftersom jag åker från L till L och mitt externa uppdrag väntar. Går genom den södra porten till den norra och hoppas att jag tar med mig värmen och solen, det finns starka förhoppningar på mig. Känner att väderguden har viss respekt för mig och att mer snö överhuvudtaget inte kommer att accepteras.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Port(ar) – 222| hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Nu är detta det absolut sista inlägget för idag – ska upp riktigt tidigt imorgon. Nästa gång – kanske från tåget, från Arlanda eller i mitt andra L.

9 svar på “Bloggdiarré, …”

 1. Lite av en ketchupeffekt och knappt så att jag hinner med. Men läser i kapp efter bästa förmåga och tittar på fina bilder.

 2. Här sitter jag och har kollat igenom helar resultatet av din bloggdiaré, tror jag måste åka tillbaka till Linköping snart :)
  Härliga bilder, inspirerande! Så himla sugen blir jag på ett macro. Håller inte längre att åla nära och hålla andan ;)

 3. Grrrrrrr:-))) Är nästan glad för att du åker tillbaka till Luleå. Då kan jag lugna ner mig lite. Hur mycket tror du egentligen att en heltidsarbetande ”tant” orkar kommentera. Du tar då ingen hänsyn alls;-) Ska säga till chefen imorgon;-)
  Have at safe trip home å glöm inte att vinka;-)
  Kram!

  PS. Bilden är toppen… säger bara Linköping. DS.

Tycker om din kommentar