Jag gillar att komma nära, …

så nära att de nästan tar i varandra – kameran och objektet jag valt ut. Och åtskilliga tulpaner i närbild har det blivit genom åren och fler lär det bli innan jag lägger kameran på hyllan för gott.

Kategori | 365 + 1 foton 2012 | Macro – 173| hos Bildgatan
Mer publicerade foton i olika teman finner du i  365 + 1 foton 2012.

Någon gång ska jag också köpa ett riktigt bra macroobjektiv. Visst kommer jag tillräckligt nära med det här, när objekten inte rör på sig och jag kan nå det på ett enkelt sätt. Vill jag däremot fota en humla, en fjäril eller något annat som inte gillar den mänskliga närheten då får jag problem, eller om det är för högt eller för lågt för att jag och kameran ska kunna komma tillräckligt nära uppstår samma dilemma. Men just nu är inte det prioriterat och jag överlever ett tag till. =)

6 svar på “Jag gillar att komma nära, …”

Tycker om din kommentar